Galerija

Tukaj si lahko ogledatne naše izdelke. Za povečavo kliknite na sliko.


Namizne ročne škarje NRŠ - Hobi: art. 101
Namizne ročne škarje so vzvodne ter imajo zobniški prenos. Namenjene so za rezanje različnih materialov: Jekla do debeline 1.5mm, barvnih kovin do 2mm, usnja, kartona, gume, itd. Vsi deli naprave razen rezil, ki sta nameščeni so korozijsko zaščiteni z lakiranjem. Ogrodje in sestavni deli škariji so izdelani iz kvalitetnih jeklenih profilov, rezila pa iz specialnega orodnega jekla termično obdelanega ter brušenega.
- Aktivna dolžina rezila 80mm
- Največji zev 15mm


Namizne 
ročne škarje NRŠ - 2mm NOVO!
Namizne ročne škarje so vzvodne in imajo zobniški prenos. So lahke izvedbe in so namenjene za rezanje različnih materialov: Jekla do debeline 2mm, barvnih kovin do 2.5mm, plastike, usnja, kartona, gume, itd. Vsi deli naprave razen rezil, ki sta nameščeni so korozijsko zaščiteni z lakiranjem. Ogrodje in sestavni deli škariji so izdelani iz kvalitetnih jeklenih profilov, rezila pa iz specialnega orodnega jekla termično obdelanega ter brušenega.

- Dolžina rezil spodnja 140mm
- Dolžina rezil zgornja 180mm
- Aktivna dolžina rezila 120mm


Namizne ročne škarje NRŠ - 2mm
Namizne ročne škarje so namenjene za rezanje različnih materialov, jekla do debeline 1.5mm, barvnih kovin do 2mm, usnja, kartona, razlicnih umetnih materialov. Vsi deli naprave razen rezil, ki sta nameščeni so korozijsko zaščiteni z lakiranjem. Ogrodje in sestavni deli škariji so izdelani iz kvalitetnih jeklenih profilov, rezila pa iz specialnega orodnega jekla termično obdelanega ter brušenega.

- Aktivna dolžina rezila 300mm


Namizne ročne škarje NRŠ - 3mm: art. 102
Namizne ročne škarje so vzvodne ter imajo zobniški prenos. Namenjene so za rezanje različnih materialov: Jekla do debeline 3mm, barvnih kovin, usnja, kartona, gume, itd. Vsi deli naprave razen rezil, ki sta nameščeni so korozijsko zaščiteni z lakiranjem. Ogrodje in sestavni deli škariji so izdelani iz kvalitetnih jeklenih profilov, rezila pa iz specialnega orodnega jekla termično obdelanega ter brušenega.

- Dolžina rezil spodnja 180mm
- Dolžina rezil zgornja 300mm
- Največji zev 40mm


Namizne ročne škarje NRŠ - 5mm: art. 103
Namizne ročne škarje so vzvodne ter imajo zobniški prenos. Namenjene so za rezanje različnih materialov: Jekla do debeline 5mm, barvnih kovin, usnja, kartona, gume, itd. Vsi deli naprave razen rezil, ki sta nameščeni so korozijsko zaščiteni z lakiranjem. Ogrodje in sestavni deli škariji so izdelani iz kvalitetnih jeklenih profilov, rezila pa iz specialnega orodnega jekla termično obdelanega ter brušenega.


Namizne ročne škarje NRŠ - 6mm: art. 105
Namizne ročne škarje so vzvodne ter imajo zobniški prenos. Namenjene so za rezanje različnih materialov: Jekla do debeline 6mm, barvnih kovin, usnja, kartona, gume, itd. Vsi deli naprave razen rezil, ki sta nameščeni so korozijsko zaščiteni z lakiranjem. Ogrodje in sestavni deli škariji so izdelani iz kvalitetnih jeklenih profilov, rezila pa iz specialnega orodnega jekla termično obdelanega ter brušenega.


Kombinirane ročne škarje KRŠ - 6mm
Kombinirane ročne škarje so vzvodne. Namenjene so za rezanje vseh vrst pločevine ter okroglega in ploščatega železa. Ogrodje in sestavni deli škariji so izdelani iz kvalitetnih jeklenih profilov, rezila pa iz specialnega orodnega jekla termično obdelanega ter brušenega.-Dolžina reza 300mm
-Debelina pločevine do 6mm
-Debelina železa do Ø 13


Ščipalke Ščipalke za okroglo (betonsko) železo
Ščipalke so namenjene za rezanje okroglega (betonskega) železa do Ø 12mm, rebrastega pa do Ø 10mm. Rezila so dvostranska, kovana iz kvalitetnega orodnega materiala. Ročaji so korozijsko zaščiteni z lakiranjem.

- 900mm 2/2 RAŠčipalke Ščipalke za okroglo (betonsko) železo
Ščipalke so namenjene za rezanje okroglega (betonskega) železa do Ø 10mm, rebrastega pa do Ø 8mm. Rezila so dvostranska, kovana iz kvalitetnega orodnega materiala. Ročaji so korozijsko zaščiteni z lakiranjem.

- 750mm 2/2 RARezila za ščipalke Rezila za ščipalke
Rezila so dvostranska, kovana iz kvalitetnega orodnega materiala.

- 900mm 2/2 RA
- 750mm 2/2 RA
Rezila Rezila
Izdelujemo tudi rezila za vse vrste škarij "kovinar" 3,4,7 ter rezila po vzorcu ali skici.Rezilo za rezanje tesnil in podobnih materialov Rezilo za rezanje tesnil in podobnih materialov
Art. 201 do 200 Ø premera
Art. 202 do 300 Ø premera
Art. 203 do 400 Ø premera
Art. 204 do 500 Ø premera
Art. 205 do 600 Ø premera
Art. 206 do 800 Ø premera
Art. 206 do 1000 Ø premera


Ključ za plinsko jeklenko Ključ za plinsko jeklenko
Ključ je dvostranski 27/24mm

Art. 501


Ključ za električne stroje Ključ za električne stroje
Ključ 17mm

Art. 601


Industrijska ravna pinceta Industrijska ravna pinceta
Pinceta 150mm

Art. 801